Kargom bana ne zaman gelir? Gecikme durumunda ne yapılmalı.

Ürün satın aldıktan sonra "Preparing for shipment" aşamasında "Expected Delivery" olarak verilen tarihler beklenen, kesin olmayan tarih aralığıdır. Aşağıdaki örnekte tahmini varış zamanı 31 Ekim olarak gözükmektedir, bu süre genellikle 1 ay kadar olabilir fakat şu ana kadar genellikle bu süre aksi bir durum gelişmedikçe 9-10 gündür, fakat genede belirtilen tarihler öngörülür bu tarihe kadar eğer amazon müşteri hizmetleri ile görüşmeniz durumunda size verilecek cevap bu tarihe kadar elinizde olacağıdır.


Eğer kargonuz öngörülen bu tarihte elinize ulaşmaması durumunda amazon ile "HELP" sekmesi üzerinden chat ile iletişime geçip kargo parasını geri isteyebilirsiniz amazon politikası gereği çok büyük olasılıkla geri ödeme yapılacaktır.

Beklenilen sürenin çok üzerinde bir süre geçmesine rağmen halen sipariş verdiğiniz ürün elinize ulaşmadıysa beklediğiniz süreyi belirtin ve ürün ücretinin geri iadesini talep edebilirsiniz, eğer hesabınıza gift olarak tanımlanmasını isterseniz aynı gün içinde bu tutar hesabınıza tanımlanır, kredi kartı iadesi 1-2 gün sürebilmektedir.


Blog, Updated at: 15:19

0 yorum:

Yorum Gönder